вівторок, 10 січня 2023 19:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Військових РФ перекидають з Білорусі: прикордонники сказали куди

Військових РФ перекидають з Білорусі: прикордонники сказали куди
Окупантів з Білорусі відправляють на Донбас. Фото: eastnews.ua

Росія та Білорусь увесь час проводять спільні навчання між військовими підрозділами.

Частину окупантів перекидають із Білорусі у східні області України, сказав речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі телемарафону.

"Біля нашого кордону ми не відмічаємо, щоб відбувалося якесь переміщення техніки або особового складу чи то підрозділів РФ чи Білорусі. Але, звісно, нагнітання продовжується, тому що Росія та Білорусь постійно проводять свої спільні навчання між військовими підрозділами", – сказав Демченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоруссю активно переміщуються російські війська – "Беларускі Гаюн"

Зараз чергові сили Росії перекидають на територію Білорусі. Вони анонсують навчання авіаційної компоненти.

Сили і засоби оборони Києва готові до можливої повторної атаки ворога з Білорусі. Навколо столиці вже є декілька рубежів оборони протяжністю майже 1 тис. км, розповів керівник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

За його словами, навколо міста побудовані надійні системи вогневого ураження противника; інженерні загородження всіх типів; протиповітряна, протитанкова оборона та всебічне забезпечення.

Зараз ви читаєте новину «Військових РФ перекидають з Білорусі: прикордонники сказали куди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі