понеділок, 16 січня 2023 12:39

Вахтанга Кікабідзе проведуть в останню путь: відомі дата та місце

Вахтанга Кікабідзе проведуть в останню путь: відомі дата та місце
У віці 84 років помер актор, співак режисер та політичний діяч, депутат парламенту Грузії, заслужений артист України Вахтанг Кікабідзе. Фото: УНІАН

У вівторок та середу, 17-18 січня, в церкві Кашветі у столиці Грузії Тбілісі відбудеться громадська панахида за легендарним грузинським артистом Вахтангом Кікабідзе.

Виніс труни відбудеться в четвер, 19 січня, з Великої концертної зали у Тбілісі. Інформацію про це розповсюджує його продюсер Раті Абзіанідзе, пише видання "Грузія Онлайн".

За інформацією членів родини, Кікабідзе поховають на Верійському цвинтарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відреагував на смерть Кікабідзе

"Рішенням його сім'ї, це було і його бажанням за життя, його буде поховано на Верійському цвинтарі, де покоїться мати", – заявив Абзіанідзе пресі.

Точна причина смерті Кікабідзе поки що невідома. За попередньою інформацією, режисер і співак помер після тривалої хвороби.

"Всім відомо, що вже багато років у нього були проблеми зі здоров'ям, і це вплинуло. Хочу подякувати клініці..., в якій він знаходився кілька тижнів. Дякую лікарям і персоналу, які зробили все, що могли. Але ми виявилися безсилими. Це велика втрата для всіх", – заявив Абзіанідзе.

2018 року Кікабідзе зізнався журналістам, що 1980-х йому призначили онкологічну операцію. Артисту тоді видалили пухлину головного мозку.

15 січня у 84 роки помер грузинський актор, співак і режисер, заслужений артист України Вахтанг Кікабідзе. Найбільш відома роль Кікабідзе – льотчика Валіко Мізандарі у фільмі "Міміно" Георгія Данелії.

Артист був добрим другом України. Засуджував російське вторгнення на Донбас 2014-го та повномасштабний напад у лютому торік.

Зараз ви читаєте новину «Вахтанга Кікабідзе проведуть в останню путь: відомі дата та місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі