неділя, 11 березня 2018 14:14

У Росії напали на активіста з українським прапором
4

На активіста напав невідомий із ножем
Фото: Facebook
На активіста напав невідомий із ножем
На активіста напав невідомий із ножем
На активіста напав невідомий із ножем

У Санкт-Петербурзі на активіста руху "Солідарність" Всеволода Нелаєва напали, коли він стояв на вулиці із українським прапором та плакатом "Свободу політв'язню Денису Бахолдіну".

Нападник вийшли із автомобілю Mersedes і почав ображати Нелаєва. Інший чоловік попросив його не рухати активіста. Нападник спробував вдарити активіста, потім пригрозив фізичною розправою і пішов, повідомляє "Українська правда".

Через 20 хв нападник повернувся і облив Нелаєва невідомою рідиною, спробував вирвати з його рук плакат. Між ними зав'язалася бійка. Злочинець дістав ніж. З ним його затримали співробітники поліції, які проїжджали повз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму засудили активіста: розповів, як вибивали зізнання

Злочинець пручався арешту і заявляв, що в нього є якесь посвідчення.

Нелаєв написав заяву про напад до поліції.

Громадський активіст з Москви Денис Бахолдін, який деякий час жив в Україні і у березні зник у Росії, перебуває під арештом в слідчому ізоляторі у Брянську. Після затримання його на 12 годин прикували наручниками до батареї, били по ногах і голові, вимагаючи зізнатися, що він входить до "Правого сектора".

Зараз ви читаєте новину «У Росії напали на активіста з українським прапором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі