субота, 29 липня 2023 04:29

В Грузію знову приїде російський лайнер: тепер з зірками

В Грузію знову приїде російський лайнер: тепер з зірками
Російські зірки будуть пливти в Грузію на лайнері. Фото: Укрінформ

До грузинського міста Батумі 31 липня знову прибуде круїзний лайнер Astoria Grande з російськими зірками.

Серед них – колишній соліст гурту Hi-Fi Мітя Фомін, який у 2022 році взяв участь у марафоні "Zа Росію" на підтримку російського вторгнення в Україну, повідомляє Эхо Кавказа.

Влада України запровадила проти нього санкції. В'їзд до України йому заборонено з 2017 року, коли він сказав, що Крим належить Москві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грузинська компанія запускає транзитні рейси з Москви у Ніццу

Серед учасників "зіркового" круїзу також російський музичний гурт "Те100стерон" ("Тестостерон"), заснований братами Андрієм та Валерієм Бірбічадзе. Цей гурт разом з сином Олега Газманова виступив у Нижньому Новгороді перед військовослужбовцями, які проходять лікування у військовому шпиталі російського міністерства оборони. Раніше брати Бірбічадзе виступили також перед російськими військовими Семенівського полку у Москві.

Ще одним артистом на лайнері Astoria Grande буде білоруський співак Дмитро Колдун, який давав концерт у так званій ДНР 2018 року та підтримує агресивну політику Москви.

Раніше, круїзний лайнер ASTORIA GRANDE з російськими туристами на борту дочасно залишив Грузію через акцію протесту.

У четвер, 27 липня, лайнер прибув з російського Сочі до грузинського Батумі. Прибуття судна спровокувало протест з боку грузинської опозиції.

Зараз ви читаєте новину «В Грузію знову приїде російський лайнер: тепер з зірками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі