середа, 26 лютого 2020 02:30

В Австрії через коронавірус ізолювали готель з відвідувачами

В Австрії через коронавірус ізолювали готель з відвідувачами
В Австрії закрили готель з відвідувачами. Фото: ТСН

В австрійському місті Інсбрук ізолювали готель.

У співробітниці закладу підтвердили коронавірус Covid-19, повідомляє AFP News.

"Ніхто не може потрапити до приміщення, або виселитися з готелю. Потрібно переконатися, чи немає у готелі інших заражених, щоб вірус не поширився", - сказав міністр внутрішніх справ Австрії Карл Нехамме.

Міністр не повідомив, скільки часу триватиме ізоляція, та не уточнив, про який саме готель йде мова.

За даними ЗМІ, коронавірус виявили у Grand Hotel Europa, розташованому в центрі Інсбрука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не боїться сильного морозу, але чутливий до термообробки - у МОЗ розповіли, як убезпечитися від коронавірусу

Окрім працівниці готелю, коронавірус діагностували у її партнера. В обох невисока температура, їхньому життю нічого не загрожує. 24-річні пацієнти перебувають у міській лікарні.

Раніше про зараження коронавірусом повідомили Хорватія, Швейцарія та Румунія. Найактивніше в Європі вірус поширюється в Італії. Вона стала третьою у світі після Китаю і Південної Кореї за кількістю заражених. 11 випадків стали летальними. Італійська влада запровадила надзвичайні заходи у кількох регіонах країни, де живуть близько 30 млн людей.

Зараз ви читаєте новину «В Австрії через коронавірус ізолювали готель з відвідувачами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі