понеділок, 16 серпня 2021 01:53

В Японії в результаті зсувів грунту загинули п'ять осіб

В Японії в результаті зсувів грунту загинули п'ять осіб
Міністерство земельних ресурсів повідомило, що в семи префектурах розлилися 14 річок. Фото: Reuters

В японській префектурі Нагано загинули п'ятеро осіб внаслідок зсуву грунту через маштабні зливи, що тривають з середи. Про це інформує The Japan Times.

За даними муніципального уряду Окая, три людини - 41-річна Юкі Макібуті і її 12-річний син Харукі і 7-річна Наокі - померли після того, як зсув обрушився на їх будинок.

Окрім того, ще двоє отримали поранення. У Сайкай, префектура Нагасакі, дві жінки у віці 70 років були знайдені мертвими в іригаційнійї канаві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після пожеж Туреччину накрила нова стихія

Чоловік у віці 70 років був поранений під час зсуву в Канзакі в сусідній префектурі Сага. В іншому місці префектури Сага близько 113 пацієнтів місцевої лікарні і 69 мешканців будинку престарілих були евакуйовані після повені.

Міністерство земельних ресурсів в суботу повідомило, що в семи префектурах розлилися 14 річок. Катастрофа може ще більше зашкодити місцевому туризму, який вже постраждав від пандемії коронавірусу.

Кількість загиблих у результаті паводків та сходження селів, спричинених опадами у провінціях Кастамону, Бартин та Синоп на півночі Туреччини, зросла до 51.

Зараз ви читаєте новину «В Японії в результаті зсувів грунту загинули п'ять осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі