неділя, 11 грудня 2016 06:03

Уряд виплачує компенсації родичам померлих від туги і печалі

У Індії помер міністр штату Тамілнад Джаярам Джаялаліта. Після цього у регіоні збільшилась кількість смертей. Сім'ям усіх померлих від туги за чиновником правляча партія пообіцяла виплатити компенсації. Таких біля 300 осіб.

"Міністра доставили в госпіталь 22 вересня із симптомами лихоманки і зневоднення. 4 грудня у неї сталася зупинка серця. Наступного дня лікарі констатували смерть. Це стало шоком для багатьох індійців - аж до смертельних випадків. Правляча партія країни вже пообіцяла виплатити компенсації тим сім'ям, чиї родичі померли від туги і печалі", - повідомляє "Багнет".

Один з партійних функціонерів отримає 50 тисяч рупій в якості компенсації за те, що спробував вчинити акт самоспалення коли почув про горе. Чоловік, який відрізав собі палець з нагоди передчасної кончини міністра, отримає таку ж суму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Індія потерпає від смогу

Джаярам Джаялаліта починала свою професійну діяльність як актриса. Стала дуже популярною, коли знялась у більш ніж сотні фільмів, а потім вирішила побудувати політичну кар'єру. Вона тричі перемагала на виборах головного міністра штату Тамілнад.

Раніше Крішма Валія з Нью-Делі, Індія, скасувала весілля, коли дізналася, що її майбутній чоловік не любить собак.

Зараз ви читаєте новину «Уряд виплачує компенсації родичам померлих від туги і печалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі