середа, 25 жовтня 2023 14:13

Уражено оперативний штаб ХАМАСу: Ізраїль заявив про нові удари по Сектору Гази

Уражено оперативний штаб ХАМАСу: Ізраїль заявив про нові удари по Сектору Гази
Ізраїльські війська продовжують завдавати ударів по базах ХАМАСу. Фото: gettyimages.com

Ізраїльські війська впродовж доби завдали ударів по кількох важливих об'єктах та інфраструктурі угруповання ХАМАС.

Уражено, зокрема, оперативний штаб бойовиків, що відповідав за блокування виїзду мешканців Сектора Гази за межі анклаву. Про це у Telegram повідомила Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики ХАМАСу два роки приховували плани атаки на Ізраїль

"Армія оборони Ізраїлю завдала ударів по апарату ХАМАСу, включаючи бойові приміщення, інфраструктуру та військовий штаб", - йдеться у повідомленні.

Ізраїльські військові зазначають, що оперативний апарат ХАМАСу відповідав за встановлення блокади, що не дозволяла мешканцям Гази евакуюватися у безпечніші райони на півдні.

ЦАХАЛ також завдав ударів по військовій інфраструктурі та командних центрах апарату безпеки ХАМАСу, що відповідали за арешти та ув'язнення опонентів бойовиків.

Винищувальна авіація армії Ізраїлю та військово-морські сили завдали удару по тунелю та складу зброї, які використовували бойовики ХАМАС у Секторі Гази.

Підземні тунелі ХАМАС за довжиною можна порівняти з метро Нью-Йорка. Під густонаселеними районами Сектору Гази терористи побудували 500-кілометрову мережу тунелів, яка сягає глибини в кілька кілометрів.

Зараз ви читаєте новину «Уражено оперативний штаб ХАМАСу: Ізраїль заявив про нові удари по Сектору Гази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі