пʼятниця, 24 вересня 2021 08:53

Україна вийшла на третє місце в Європі за Сovid-смертністю

У світі протягом доби 22 вересня діагностували понад 512 тис. нових випадків Covid-19. Найбільше хворих виявили у США, Великій Британії та Індії.

У Європі за приростом хвороби лідирують Британія, Росія та Франція, свідчать дані Worldometers. Україна за кількістю нових заражень перебуває між В'єтнамом та Румунією – на 14-му місці у світі. Поміж країн Європи вона на четвертому місці.

У США зафіксували понад 127,4 тис. нових інфікованих за добу, в Британії – понад 36 тис., а в Індії – понад 31 тис. заражень. Далі за кількістю хворих у рейтингу перебувають Туреччина з більш як 27 тис. випадками інфікування та Бразилія – понад 24 тис. хворих.

Автор: Worldometers
  Найбільше хворих виявили у США, Великій Британії та Індії
Найбільше хворих виявили у США, Великій Британії та Індії

За добу у світі зафіксували понад 8,6 тис. летальних випадків хвороби. За смертністю від Covid-19 Україна на 14-му місці у світі й на третьому в Європі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість Covid-хворих в Україні за добу перевищила 9 тис.

В Україні запровадять обов'язкову Covid-вакцинацію для держпосадовців і працівників освіти. Відповідне рішення ухвалили на засіданні уряду 22 вересня. МОЗ затвердить чіткий перелік професій виробництв та організацій, працівники яких зобов'язані зробити щеплення від коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Україна вийшла на третє місце в Європі за Сovid-смертністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі