субота, 05 грудня 2020 21:15

У Вірменії висунули ультиматум Пашиняну щодо відставки

У Вірменії висунули ультиматум Пашиняну щодо відставки

Вірменська опозиція висунула ультиматум за відставку прем'єр-міністра Ніколу Пашиняну. Він повинен піти з посади до 12:00 вівторка, 8 грудня.

Під час акції протесту один з лідерів опозиції Ішхан Сагателян заявив, що у разі відмови Пашиняна подати у відставку в зазначений термін, по країні пройдуть акції непокори. Про це повідомляє News.am.

"Ця вимога наступна: ми до вівторка, 12:00, даємо час, щоб Нікол зі своєю політичною командою, радниками остаточно обговорив, прийняв рішення про відставку і пішов. Нікол, це твої останні години, коли ти проживаєш в урядовій дачі. У нас не може бути якоїсь домовленості, якої-небудь умови. У нас одна вимога: Нікол повинен піти, і все", - заявив Сагателян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азербайджан втратив у війні 2783 солдат, понад 100 зникли безвісти

Також він підкреслив, що в разі добровільного відходу може гарантувати відсутність фізичної розправи для Пашиняна.

У Вірменії тривають акції протесту. Вони пов'язані з підписанням Пашиняном договору з Азербайджаном про завершення війни в Нагірному Карабасі за участю Росії. Угода передбачає виведення вірменських військ з території Карабаху і відхід більшої її частини під контроль Азербайджану.

Азербайджан та Вірменія домовилися про обмін полоненими. В обмін включать і тих, кого полонили до 2020 року

Зараз ви читаєте новину «У Вірменії висунули ультиматум Пашиняну щодо відставки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі