понеділок, 18 липня 2022 12:02

Спецтема: Війна Росії проти України

У Шойгу істерика: наказав "високоточно" знищити установки ЗСУ

У Шойгу істерика: наказав "високоточно" знищити установки ЗСУ
Міноборони РФ Сергій Шойгу обвинил Украину в якобы обстреле гражданских в Донбассе. Фото: eastnews.ua

Через те, що Збройні сили України успішно знищують склади з боєприпасами, технікою та горючим російських окупантів, в РФ ледь приховують паніку.

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу проінспектував російське угруповання "Восток", яким командує генерал-лейтенант Рустам Мурадов. Про це повідомляє "УНІАН" з посиланням на Міноборони РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За Вінницю": льотчики ЗСУ передали окупантам ударний "привіт"

Також міністр оборони РФ обвинуватив Україну у нібито обстрілі цивільних на Донбасі.

"Шойгу дав вказівки командувачу на пріоритетне ураження високоточною зброєю ракетних і артилерійських засобів великої дальності противника, з яких ведуться обстріли житлових кварталів населених пунктів Донбасу і здійснюються навмисні підпали полів з пшеницею, а також сховищ із зерновими", – йдеться у повідомленні Міноборони РФ.

Українські захисники знищили ще один російський склад з боєприпасами у Луганській області. Також в окупованій Кадіївці росіяни залишилися без паливо-мастильних матеріалів.

У ніч на 17 липня українські військові вдарили по скупченню росіян в тимчасово окупованому Лазурному Херсонської області.

Зараз ви читаєте новину «У Шойгу істерика: наказав "високоточно" знищити установки ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі