неділя, 11 серпня 2024 09:21

У Росії заявили про масовану атаку дронами

У Росії заявили про масовану атаку дронами
Обстріл нібито був у трьох областях. Фото: РосЗМІ

У Росії заявили про масовану атаку дронами та ракетами.

В.о. губернатора Курської області Олексій Смирнов сказав, що одна зі збитих ракет впала на житловий будинок. Також загорілися автомобілі. Відомо про 13 постраждалих, двоє з них у важкому стані.

У житловому будинку вибиті шибки з першого по п'ятий поверх.

Губернатор Воронезької області РФ Олександр Гусєв заявив, що ППО цієї ночі збила 15 БПЛА. Постраждалих немає. Отримали пошкодження адміністративна будівля, комунальний об'єкт і приватні будинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гучно було у двох областях: в РФ заявили про чергову атаку дронів

У Бєлгородській області безпілотники атакували місто Шебекіно, сказав губернатор В'ячеслав Гладков. Одна багатоповерхівка загорілася, і у двох приватних будинках вибило скло. Частина міста залишилася без електропостачання.

У Міноборони РФ заявили, що вночі ППО знищила 14 безпілотників і чотири тактичні ракети "Точка-У" над територією Курської області. Ще шістнадцять БПЛА нібито збили над територією Воронезької області та три БПЛА - над Бєлгородською областю. По одному безпілотнику знищили над територіями Брянської та Орловської областей.

ЗСУ продовжують просуватися у Курській області РФ. Значні території були захоплені 9 серпня.

Проте жодна публічна мапа не відображає дійсності: ЗСУ дотримуються режиму секретності, росіяни не хочуть визнавати свій військовий провал. Про це написав у Telegram український військовий журналіст Богдан Мирошников.

Зараз ви читаєте новину «У Росії заявили про масовану атаку дронами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі