пʼятниця, 13 серпня 2021 11:25

У Росії вертоліт із 16 людьми впав в озеро: його знайшли на глибині 110 м

У Росії вертоліт із 16 людьми впав в озеро: його знайшли на глибині 110 м
На Камчатці вертоліт впав у озеро. На борту знаходилися 16 осіб. Фото: ТАСС

У Росії вертоліт Мі-8 впав в озеро Курильське на Камчатці. Глибоководні апарати Міністерства оборони РФ виявили повітряне судно на глибині 110 м.

Про це повідомив губернатор Камчатського краю Володимир Солодов, пише ТАСС.

"Прийшла інформація, що вертоліт виявили. Він перебуває на глибині 110 метрів. У нього відламана хвостова частина, решта корпусу залишилася цілою", - прокоментував Солодов.

Вертоліт летів маршрутом селище Миколаївка – озеро Курильське – вулкан Ходутка. На борту Мі-8 перебували 16 осіб. Вісім людей врятували. Їхній стан задовільний. Серед врятованих двоє членів екіпажу – Марат Маднєв і Яків Медвєдєв. Доля ще восьми залишається невідомою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катастрофа літака на Камчатці: пілоти були під мухою

На місці інциденту працюють 15 рятувальників і три глибоководні апарати. Причиною падіння вертольота назвали відмову двигуна і помилку пілотування.

16 липня на зв'язок не вийшов російський пасажирський літак Ан-28 із 17 людьми на борту. Він зник із радарів у Томській області. За пів години після зникнення літака його знайшли. Лайнер здійснив аварійну тверду посадку.

Зараз ви читаєте новину «У Росії вертоліт із 16 людьми впав в озеро: його знайшли на глибині 110 м». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі