середа, 26 січня 2022 15:15

Спецтема: Ворог біля українського кордону

У Росії хочуть постачати зброю бойовикам ЛДНР

У Росії хочуть постачати зброю  бойовикам ЛДНР
У Раді Федерацій РФ закликають постачати зброю до ЛДНР. Фото: ua.depositphotos.com

Російська Федерація повинна підтримати самопроголошені ЛНР і ДНР новим видом озброєння.

Воно потрібне для стримування військової агресії, що готується Києвом. Таку думку висловив перший заступник голови Ради Федерації Андрій Турчак, пишуть російські ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія не наважиться визнавати ЛДНР - Резніков

"У цих умовах Росія повинна надати Луганській та Донецькій народним республікам необхідну допомогу у вигляді постачання окремих видів озброєнь для підвищення їхньої обороноздатності", - наголосив він.

Турчак заявив про "накачування" України летальною зброєю, яку постачають "провідні країни НАТО у дуже великих масштабах".

Депутати від комуністичної партії РФ внесли на розгляд Держдуми проєкт ухвали з проханням до президента Росії Володимира Путіна визнати незалежність самопроголошених Донецької та Луганської народних республік.

Проситимуть розглянути питання про якнайшвидше проведення переговорів з керівництвом обох самопроголошених республік про створення правової основи міждержавних відносин, що забезпечує регулювання всіх аспектів співробітництва та взаємодопомоги.

Зараз ви читаєте новину «У Росії хочуть постачати зброю бойовикам ЛДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі