понеділок, 09 жовтня 2023 06:29

У ході нападу на Ізраїль бойовики взяли у полон понад 130 людей

У ході нападу на Ізраїль бойовики взяли у полон понад 130 людей
Серед заручників можуть перебувати громадяни інших країн, зокрема Німеччини США та Таїланду. Фото: eastnews.ua

Бойовики ХАМАСу в ході нападу на Ізраїль взяли у заручники понад 100 людей, зокрема високопосадовців.

Ще 30 ізраїльтян полонили бойовики палестинського угруповання "Ісламський джихад", пише Ynet із посиланням на представника терористичної організації ХАМАС Муса Абу Марзука й голову палестинського угруповання "Ісламський джихад" Зіяд аль-Нахала.

Зіяд аль-Нахала наголосив, що заручники повернуться додому лише у тому випадку, коли палестинські ув'язнені будуть звільнені з ізраїльських в'язниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи ХАМАС вбили щонайменше чотирьох американців

За даними ЗМІ, серед заручників можуть перебувати громадяни інших країн, зокрема Німеччини США та Таїланду.

Уряд Ізраїлю не дає точних оцінок кількості громадян, захоплених у полон бойовиками ХАМАСу. Вважалося, що у полоні можуть бути від 150 до 200 осіб.

На місці проведення музичного фестивалю на півдні Ізраїлю, який був атакований терористами ХАМАС у суботу, виявили понад 260 тіл загиблих.

У ХАМАС заявили, що тримають у заручниках близько 130 ізраїльтян, включаючи високопоставлених армійських чиновників. Американці є серед "десятків" заручників, які утримуються в Газі.

Зараз ви читаєте новину «У ході нападу на Ізраїль бойовики взяли у полон понад 130 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі