вівторок, 25 липня 2023 02:43

У Білому домі прокоментували атаку безпілотників по Москві

У Білому домі прокоментували атаку безпілотників по Москві
24 липня Москву атакували невідомі дрони. Фото: ТСН

Білий дім не підтримує атаки безпілотників по Москві.

Про це, коментуючи інцидент із двома дронами, заявила прессекретарка Білого дому Карін Жан-П'єр на брифінгу, пише Reuters.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГУР прокоментувало наліт бойових дронів на Москву

"Загалом ми не підтримуємо атаки всередині Росії", – сказала вона.

Водночас Жан-П'єр нагадала, що саме Росія розпочала війну і вона може закінчити її у будь-який момент, вивівши війська з України та припинивши здійснювати жорстокі напади на мирних жителів.

24 липня Москву атакували невідомі дрони, жителі низки районів скаржилися на звуки вибухів. Мер міста Сергій Собянін стверджував, що близько 4:00 зафіксували "удари безпілотників по двох нежитлових будівлях". За його словами, серйозних руйнувань немає, і ніхто не постраждав.

Атака дронів на російську столицю є операцією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, пишуть ЗМІ з посиланням на джерела у спецслужбах.

Росія пообіцяла вжити "жорстких заходів у відповідь" проти України, назвавши два удари безпілотників, у тому числі поблизу штабу Міноборони, зухвалим терактом.

Група із 17 безпілотників минулої ночі також здійснила атаку на анексований Росією Крим. За даним окупаційної влади, вони вдарили по складу боєприпасів і пошкодили житловий будинок.

Зараз ви читаєте новину «У Білому домі прокоментували атаку безпілотників по Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі