пʼятниця, 05 листопада 2021 13:07

У Бельгії трагічно загинула молода українська співачка
7

У бельгійському місті Льєж загинула українка 28-річна Елла Петніченко. Жінка була студенткою Королівської консерваторії, де навчалася вокалу.

Про це повідомили у Facebook консерваторії.

"З великим сумом ми дізналися сьогодні (3 листопада. - Gazeta.ua) про трагічну смерть міс Елли Петніченко, блискучої співучої студентки. У цей трагічний момент всі наші думки з її рідними та близькими людьми, яким ми приносимо найглибші співчуття", - ідеться в повідомленні.

Фото: instagram.com/ella_petnichenko/

Трагедія сталася увечері 2 листопада. Українка переходила дорогу біля зупинки, де її збив трамвай.

Петніченко родом з Сіверська на Донеччині. Закінчила Національний університет мистецтв ім. Івана Котляревського у Харкові. У Бельгію переїхала 2017 року та вступила до консерваторії. Вона мріяла стати оперною співачкою, пише "РБК-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала розповіла про трагедію своєї родини

У Льєжі студентка жила в місцевій родині. Напередодні трагедії українка пройшла відбір на конкурсі Viñas в Парижі й готувалася до виступу.

В Україні у неї залишилася мама.

У Чехії у ДТП загинула 15-річна Христина Чорна, уродженка Дрогобича на Львівщині. Трагедія сталася 5 жовтня на трамвайній зупинці. Автомобіль Audi збив дівчину, коли та намагалася наздогнати трамвай і вибігла на дорогу.

Зараз ви читаєте новину «У Бельгії трагічно загинула молода українська співачка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі