пʼятниця, 25 серпня 2023 04:29

Трамп сів до в'язниці, але не надовго

Трамп сів до в'язниці, але не надовго
45-ий президент США Дональд Трамп сам здався в поліцію. Фото: Getty Images

Колишній президент США Дональд Трамп прибув до в'язниці в Атланті, щоб здатися у справі про втручання у вибори в штаті Джорджія в 2020 році.

Його заарештували та помістили до в'язниці. Але не надовго, повідомляє CNN.

У СІЗО він пробув близько 20 хвилин та був звільнений під заставу в розмірі 200 тисяч доларів. Такою була домовленість між адвокатами Трампа з офісом окружного прокурора. Трамп також погодився на умову не використовувати соціальні мережі для нападів на співобвинувачених і свідків у справі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Четверта кримінальна справа: Трампу висунули нові звинувачення

Шериф округу Фултон Пет Лабат заявляв, що всі 19 обвинувачених у справі про підрив виборів у Джорджії пройдуть через той самий процес, що й будь-який інший обвинувачений у кримінальній справі у його окрузі включно із відбитками пальців та світлинами.

Записи показали, що Трамп має зріст 6 футів 3 дюйми і важить 215 фунтів. Вказано, що він має блакитні очі та світле або світло-руде волосся.

Явка Трампа у Джорджії стала четвертим випадком цього року, коли колишній президент здається місцевим чи федеральним чиновникам після висунення проти нього кримінальних звинувачень – ситуація, якої досі не траплялось в історії США.

2 серпня Трампу висунули звинувачення за чотирма кримінальними пунктами в рамках розслідування спеціального прокурора Джека Сміта щодо спроб скасувати результати виборів 2020 року.

Також Трампу і його помічнику Волту Науті висунули звинувачення за 37 пунктами у справі про поводження з секретними документами. Їх також звинувачують у змові з метою перешкодити правосуддю.

Зараз ви читаєте новину «Трамп сів до в'язниці, але не надовго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі