вівторок, 13 серпня 2024 07:54

Трамп розповів Маску про свої стосунки з Путіним

Трамп розповів Маску про свої стосунки з Путіним
Дональд Трамп вважає, що Володимир Путін поважав його. Фото: eastnews.ua

Кандидат у президенти США Дональд Трамп сказав в інтерв'ю підприємцю Ілону Маску, що за свого президентства застерігав російського диктатора Володимира Путіна не нападати на Україну.

У початку повномасштабної війни Трамп звинуватив чинного президента США Джо Байдена. Він сказав про це в інтерв'ю Маску у Twitter.

"Я дуже добре ладнав з Путіним, і він поважав мене. Я сказав йому: не роби цього. Ти не можеш цього зробити, Володимире. Він сказав "нізащо", а я сказав "так", - сказав республіканець.

Маск під час інтерв'ю розхвалював Трампа за хоробрість під час замаху у 13 липня. Трамп сказав, що планує у жовтні знову відвідати це місце і провести там мітинг.

Трамп обурювався, що кандидатка від демократів Камала Гарріс замінила Байдена й назвав цю заміну "переворотом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маск хоче посаду в адміністрації Трампа у разі перемоги на виборах

"Вона не дала жодного інтерв'ю відтоді, як почалася вся ця афера", - сказав він.

Також сказав, що лідери Росії, Китаю та Північної Кореї перебувають на "вершині своєї гри", і США потрібен сильний президент, щоб протистояти їм.

За його словами, їх часто називають диктаторами, але вони люблять свою країну, бо "це інша форма любові".

Маск планує щомісячно жертвувати близько $45 млн новому політичному комітету, який підтримує Дональда Трампа у предвиборчій гонці.

Зараз ви читаєте новину «Трамп розповів Маску про свої стосунки з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі