пʼятниця, 16 серпня 2024 07:54

Трамп пояснив, чому ображає Гарріс

Трамп пояснив, чому ображає Гарріс
Кандидат у президенти США Дональд Трамп розповів про ставлення до своєї конкурентки Камали Гарріс. Фото: gettyimages.com

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що має право ображати віцепрезидентку Камалу Гарріс.

Він підкреслив, що її не поважає. Про це повідомляє ABC News.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Секретній службі США сказали, як захищатимуть Трампа

Таку свою позицію Трамп пояснює тим, що не має великої поваги як до Гарріс, так і "до її інтелекту". Він стверджує, що "має право на особисті образи".

"Я не дуже поважаю її. Я не дуже поважаю її інтелект, і я думаю, що вона буде жахливим президентом. І я думаю, що це дуже важливо, щоб ми виграли. Вона безперечно нападає на мене особисто. Вона назвала мене дивним", - сказав Трамп на пресконференції у своєму гольф-клубі Bedminster у Нью-Джерсі.

Колишній президент останнім часом неодноразово критикував Гарріс після того, як вона стала кандидатом.

Кампанія кандидатки у президенти Сполучених Штатів Америки від Демократичної партії Камали Гарріс заявила, що вона візьме участь у двох дебатах із республіканцем Дональдом Трампом.

Гарріс, зокрема, погодилася провести дебати з Трампом 10 вересня на ABC News. Трамп сказав, що погодився і з двома іншими запропонованими дебатами: 4 вересня на Fox News і 25 вересня на NBC News.

Зараз ви читаєте новину «Трамп пояснив, чому ображає Гарріс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі