вівторок, 09 червня 2020 09:35

Трамп хоче поновити передвиборчі мітинги попри коронавірус

Трамп хоче поновити передвиборчі мітинги попри коронавірус
У Трампа останніми місяцями падають рейтинги. Фото: https://www.facebook.com

Президент США Дональд Трамп хоче поновити мітинги, незважаючи на епідемію коронавірусу та протестні акції в США. Про це повідомляє Politico. Президентські вибори в країні відбудуться 3 листопада цього року.

"Американці готові повернутися до діяльності, готовий і президент Трамп. Повернення мітингів буде хвилюючим. Ви знову побачите натовп і ентузіазм, про які сонний Джо Байден може тільки мріяти", — заявив глава передвиборчого штабу Трампа Бред Парскейл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп наказав вивести з Вашингтона нацгвардію

У Трампа останніми місяцями падають рейтинги. Згідно з опитуваннями Washington Post і ABC News, за даними на кінець травня, найімовірніший кандидат від Демократичної партії США на майбутніх виборах президента США колишній віцепрезидент Джо Байден отримав би 53% голосів респондентів, а Трамп — 43%.

Президент США Дональд Трамп розпорядився вивести з Вашингтона сили Національної гвардії. Їх перекинули в місто через протести, викликані загибеллю в Міннеаполісі афроамериканця Джорджа Флойда.

Зараз ви читаєте новину «Трамп хоче поновити передвиборчі мітинги попри коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі