субота, 01 серпня 2020 13:32

Тіла згодовував крокодилам: затримали серійного вбивцю

Тіла згодовував крокодилам: затримали серійного вбивцю
В Індії затримали серійного вбивцю. Фото: Prm

В Індії поліція затримала серійного вбивцю, який втік з-під арешту.

Злочинець причетний до вбивства понад 50 таксистів, чиї тіла були скинуті в канал з крокодилами. Про це повідомляє CNN.

Як зазначається, Девендер Шарма був засуджений за вбивство таксистів в період з 2002 по 2004 рік. Його засудили до довічного ув'язнення в Джайпурі. У січні цього року йому дали умовно-дострокове звільнення, але через 20 днів він не повернувся.

Індійська поліція заарештувала Шарму через шість місяців після його втечі в столиці країни Делі. Злочинець зізнався, що порушив умови умовно-дострокового звільнення і не планував повертатися до в'язниці.

Шарма також розповів, що з компанією працював за схемою в північному штаті Уттар-Прадеш. Вони наймали таксі, а потім вбивали водіїв в затишних місцях, після чого кидали тіла в канали, де жили крокодили. Авто Шарма продавав, так він заробив близько 270 доларів за кожну машину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики вбили 16-річного хлопця за стрічку в кольорах українського прапора

За даними поліції, він був засуджений лише за декілька таких вбивств.

У Тернополі з проникаючим ножовим пораненням грудної клітки, а також численними колото-різаними ранами обличчя та тіла госпіталізували подружжя. Травми чоловікові та дружині наніс 26-річний син.

Зараз ви читаєте новину «Тіла згодовував крокодилам: затримали серійного вбивцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі