пʼятниця, 26 серпня 2022 17:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Тіктокер Кадиров погрожує "забрати" Київ

Тіктокер Кадиров погрожує "забрати" Київ
Поплічник Путіна Рамзан Кадиров заявив, що хоче "йти на Європу". Фото: ТАСС

Голова Чечні Рамзан Кадиров погрожує "приїхати" в Україну.

Також поскаржився, що президент країни-агресорки РФ Володимир Путін "не дає команду" кадировцям "забрати Київ". Про це Кадиров написав у Telegram.

Поплічник Путіна запропонував "визначитися, куди нам з'явитися, ми із задоволенням приїдемо".

Також заявив, що "брав участь, бере участь і буде брати участь" в агресивній війні проти України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маріупольський" ролик із Кадировим зняли в Росії - РНБО

"Я б давно забрав Київ, і Зеленський, і тому подібні були б у підвалі вже на допитах. Тож дякуй Путіну за те, що він нам не дозволяє забрати Київ", – сказав Кадиров.

Також заявив, що Росія "має такі рішення, щоб уже йти на Європу", а він "чекає наказу" Путіна, "щоб закінчити спецоперацію і не затягувати її" і "без проблем утихомирити 15% світової спільноти".

Сьогодні Служба безпеки України повідомила, що Кадирову оголосили про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу. Про підозру також повідомили двом його найближчим поплічникам.

Також цього тижня СБУ повідомила про підозру секретарю Ради безпеки Чеченської республіки Апті Алаудінову. Ідентифікувала "кадирівця", який катував підлітка в Бучанському районі Київської області. Воєнного злочинця звати Бісаєв Анзор Саладієвич, він приятель Кадирова.

Кадиров дурить підписників про "перемоги" у війні проти України. Він регулярно публікував відео про "подвиги" своїх бойовиків у ТікТок.

Зараз ви читаєте новину «Тіктокер Кадиров погрожує "забрати" Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі