вівторок, 07 серпня 2018 14:22

Темні кімнати над гаражем - показали, як жила Меган Маркл у дитинстві
10

У мережі з'явилися фото квартири, в якій жила Меган Маркл у дитинстві. Темне невелике помешкання на другому поверсі над гаражем зараз відремонтовали і здають у оренду за $3,95 тис. за місяць. 30 років тому Дорія Маркл переїхала сюди разом із Меган після розлучення з чоловіком. Коштувало тоді житло удесятеро менше.

До двох років Меган жила в скромному будинку в районі Вудланд Хілл у Лос-Анджелесі з обома батьками, зведеним братом Томасом і сестрою Самантою. Це було найкраще житло, в якому довелось жити майбутній принцесі в дитинстві. Брат і мати днями курили траву, поки Томас Маркл працював день і ніч освітлювачем на телебаченні, а Саманта розважалася в нічних клубах, пише Daily Mail.

До 1983 року Меган  жила у скромному будинку в районі Вудланд Хілл в Лос-Анджелесі з обома батьками
Фото: Daily Mail
Це було найкраще житло, в якому довелось жити майбутній принцесі в дитинстві. Брат і мати днями курили траву, поки Томас Маркл працював день і ніч освітлювачем на телебаченні, а Саманта гуляла в нічних клубах. Фото 2018.
Квартиру на вулиці Кловердейл в Лос-Анджелесі, в якій жила Меган разом з матір'ю після розлучення батьків
За цим будинком розташовувався гараж, на другому поверсі якого поселилась Дорія Маркл з донькою після розлучення
Нещодавно відремонтована вітальня в квартирі батька, де жила принцеса до 17 років

1983 року Дорія й Томас розлучилися. Меган залишилася з матір'ю й переїхала в квартиру на вулицю Кловердейл у Лос-Анджелесі.

З 1991 по 1999 рік Меган жила зі своїм батьком на Віста-Дель-Мар-Авеню. Його помешкання було на першому поверсі й мало дві крихітні спальні. У цьому будинку принцеса прожила до 17 років. На фото можна побачити нещодавно відремонтовані кухню, вітальню й дві спальні.

З підліткового віку Меган працювала. Була волонтеркою - роздавала їжу безхатькам Лос-Анджелеса, помічницею в магазині паперу в Беверлі Хіллз і вчителькою каліграфії, офіціанткою в кафе "Хамфрі Йогурт".

Після школи Меган вступила до Північно-Західного університету в штаті Іллінойс. Якось приїхавши на вихідні додому, зустріла в барі продюсера Тревора Енгельсона. Пара почала зустрічатися.

Жили разом неподалік клубу Whisky A Go-Go на Сансет-Стріп в Західному Голлівуді. 2011-го Меган розлучилася з Енгельсоном і переїхала до Торонто, Канада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королева готова втрутитись у скандал із батьком Меган Маркл

"Дитячі роки стали суворим випробуванням для неї, але вони спрямували її на шлях активності, - пише Ендрю Мортон, біограф герцогині Сассекської. - Її мати вважає, що від народження Меган була налаштована на те, щоб зробити світ кращим і рівноправним. У неї був моральний компас."

Зараз прицеса Меган разом із чоловіком живуть у Кенсінгтонському Палаці в Лондоні. Тут мешкала й мати Гаррі - принцеса Діана.

4 серпня дружині принца Гаррі Меган Маркл виповнилося 37 років. Зірка "Форс-мажорів" вийшла заміж за принца 19 травня відтоді не сходить зі світових таблоїдів.

Причиною для обговорення є численні стильні виходи герцогині Сассекської, її стосунки з батьком, а торік вона стала найгарнішим представником королівської родини Великої Британії, її чоловік очолив схожий рейтинг серед чоловіків.

Зараз ви читаєте новину «Темні кімнати над гаражем - показали, як жила Меган Маркл у дитинстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі