середа, 01 серпня 2018 20:20

Королева готова втрутитись у скандал із батьком Меган Маркл

Королева готова втрутитись у скандал із батьком Меган Маркл
Королівська родина вирішує, що робити з висловлюваннями Томаса Маркла. Фото: UkrMedia

Британська королівська родина вирішила взяти ситуацію зі скандальними висловлюваннями батька герцогині Меган Маркл Томаса Маркла під свій контроль.

Близькі до Кенсінгтонського палаца джерела повідомили, що терпіння королівської родини скоро лусне і в справу готова втрутитися сама королева Єлизавета II.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл перестала спілкуватися з батьком після його публічних одкровень

У палаці відбулося кілька зустрічей, на яких обговорювали можливі шляхи вирішення проблеми. Меган може сама зустрітися з батьком і спробувати з ним домовитися.

Припускають, що це може зробити посередник. Також герцогиня готова припинити з батьком будь-яке спілкування в надії на те, що він зупиниться.

Батькові дружини принца Гаррі Томасу Марклу, який дав своє перше інтерв'ю у прямому ефірі британського телеканалу, заплатили за нього $10 тис. За гроші він розкрив подробиці своїх стосунків, особисті розмови з принцем Гаррі і думки про королівську родину. За інформацією, це інтерв'ю шокувало королівську родину. Адже Томас Маркл, не пов'язаний жодними зобов'язаннями, наговорив зайвого.

Зараз ви читаєте новину «Королева готова втрутитись у скандал із батьком Меган Маркл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі