пʼятниця, 06 листопада 2020 21:44

Тбілісі: біля резиденції Іванішвілі сталася стрілянина

Тбілісі: біля резиденції Іванішвілі сталася стрілянина
У результаті стрілянини ніхто не постраждав. Фото: hromadske.ua/tags/gruziya

Під час протестної акції опозиції сталася стрілянина біля резиденції засновника правлячої партії "Грузинська мрія" Бідзіни Іванішвілі в центрі Тбілісі.

За словами учасників акції, постріли в їхньому напрямку зробили з машини білого кольору, що проїжджає повз. Про це повідомляє Громадське телебачення Грузії.

Лідери і прихильники найбільшої опозиційної партії "Єдиний національний рух" вважають, що нападники хотіли залякати протестувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За кілька годин на гарячу лінію надійшла тисяча доносів

Як зазначається, у результаті стрілянини ніхто не постраждав. Місце події оточене поліцейською стрічкою.

Співробітники МВС Грузії виявили на місці події відстріляні гільзи. Відомство поки не робило офіційних коментарів.

31 жовтня в Грузії відбулися парламентські вибори. Вони проходили за змішаною системою: 120 депутатів обиралися за пропорційною системою, а 30 - за мажоритарною. У боротьбі за 150 мандатів брали участь 48 партій і два блоки. Право голосу на виборах було у більш ніж 3,5 мільйона громадян. За підсумками підрахунку 100% голосів здобула перемогу правляча партія "Грузинська мрія - Демократична Грузія", проте опозиція не згодна з цим і виходить на протести.

Зараз ви читаєте новину «Тбілісі: біля резиденції Іванішвілі сталася стрілянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі