пʼятниця, 25 жовтня 2024 00:15

50 м туалетного паперу та 300 г мила - як РФ споряджає на війну північних корейців

50 м  туалетного паперу та 300 г  мила - як РФ споряджає на війну північних корейців
Перші підрозділи КНДР Росія вже відправила на війну. Фото: ГУР

Вишкіл військових з КНДР триває декілька тижнів. Відповідальним за контроль підготовки та адаптації військ КНДР Москва призначила заступника міністра оборони РФ Юнус-Бєка Євкурова.

Перші підрозділи які пройшли вишкіл на східних російських полігонах, вже прибули в зону бойових дій російсько-української війни - 23 жовтня їхня поява зафіксована у Курській області РФ, повідомляє Головне управліннярозвідки Міноборони України.

Підготовка прибулих у Росію солдатів армії КНДР відбувається на п'ятьох військових полігонах, розташованих на сході держави-агресора - "Баранівский" (Уссурійск), "Донґуз" (Улан-Уде), "Єкатеринославський" (Єкатєрінславка), 248-й (Князє-Волконскоє) та 249-й (Сєргіївка).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли в Україні збудують завод дронів Bayraktar: назвали терміни

Надісланих Пхеньяном солдатів комплектують амуніцією, постіллю, зимовим одягом та взуттям, а також гігієною. Зокрема, кожному північному корейцю Москва, відповідно до установлених норм, щомісячно виділятиме 50 м туалетного паперу та 300 г мила.

За оцінками ГУР МО України, чисельність перекинутих у Росію північнокорейських військових зараз становить близько 12 тис. осіб, серед них - 500 офіцерів, зокрема три пхеньянські генерали.

У Силах оборони обговорили питання створення Кіберсил у структурі Збройних сил України. Проєкт концепції створення Кіберсил, як окремого роду сил ЗСУ обговорили представники Сил оборони України, народні депутати - представники комітету Верховної Ради з питань безпеки, оборони та розвідки, й експерти на зустрічі під головуванням начальника Генерального штабу генерал-лейтенанта Анатолія Баргилевича.

Зараз ви читаєте новину «50 м туалетного паперу та 300 г мила - як РФ споряджає на війну північних корейців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі