пʼятниця, 23 жовтня 2020 16:15

Сусідня країна змінила правила перетину кордону

Сусідня країна змінила правила перетину кордону
Фото: Facebook

Відсьогодні змінилися правила перетину кордону з Білоруссю. Про це повідомляє пресслужба Державної митної служби України.

"Відсьогодні набрала чинності постанова уряду Білорусі №591, що передбачає ряд правил, яких слід дотримуватися при перетині кордону", - зазначається в повідомленні.

При в'їзді до Білорусі громадянам, іноземцям та особам без громадянства, які перебували у країнах червоної зони, необхідно пройти 10-денну самоізоляцію.

Також самоізоляцію повинні пройти ті, хто транзитом проїжджав одну з країн червоної зони та не мають документального підтвердження, що транзит не перевищував 24 години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Херсонської ОДА Гусєв йде на самоізоляцію

Держкомісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення про розширення червоної зони карантину в Україні до 11 обласних центрів. У червону зону потрапили: Рівне, Сіверськодонецьк та Миколаїв. Із минулого тижня в цю зону також входять Івано-Франківськ, Полтава, Суми, Тернопіль, Харків, Хмельницький, Чернівці та Чернігів.

Зараз ви читаєте новину «Сусідня країна змінила правила перетину кордону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі