понеділок, 22 жовтня 2018 06:06

Страхітливі ананаси заполонили інтернет
11

Наближається Геловін, і разом з ним у інтернеті стрімко шириться новий тренд - ананаси з вирізаними на них страхітливими обличчями. У твіттері та інстаграмі з'являється все більше фотографій фруктів. Ананаси в цій ролі виглядають більш загрозливо за гарбузи, помітили користувачі соцмереж.

Ананаси користуються більшою популярністю під час цього сезону Гелоуїна
Фото: Instagram
Ананаси користуються більшою популярністю під час цього сезону Гелоуїна
Колюча текстура ананасу допомагає фрукту виглядати ще більш страхітливо
Виготовити світильник з ананасу не важче, ніж з гарбуза
Ананаси захопили інтернет і збираються стати новим символом Гелоуїну

"Світильник Джека" - гарбуз з вирізаним на ньому обличчям, традиційно вважається символом Геловіну. Та цього року гарбуз втрачає свої позицію - йому на зміну прийшов ананас. Жорстка текстура фрукту додає йому ще більш загрозливого вигляду, повідомляють Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виростили гарбузи чудернацької форми

Створити прикрасу з ананасу майже так само просто, як і з гарбуза. Спочатку потрібно ложкою вичерпати все наповнення фрукту. ПІсля цього залишається лише нанести зображення і вирізати його гострим ножем.

Щоправда, строк життя такої прикраси набагато менший, ніж у гарбуза. Якщо ви хочете прикрасити свій дім до Геловіну ананасом, вирізати світильник варто за 1-2 дні до святкування.

Перші згадки про святкування Геловіну сягають ХVI століття. Його прообразом є язичницьке кельтське свято Самайн.

Зараз ви читаєте новину «Страхітливі ананаси заполонили інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі