вівторок, 23 травня 2023 12:05

Склад оборонного підприємства РФ охопив вогонь – росЗМІ

Склад оборонного підприємства РФ охопив вогонь – росЗМІ
Пожежа у Брянській області спалахнула 23 травня. Фото: скріншот з відео

В населеному пункті Дятькове Брянської області Росії 23 травня спалахнула пожежа.

Загорівся склад заводу, яким користується оборонне підприємство, передає Gazeta.ua з посиланням на росЗМІ та Telegram-канали.

Пожежу гасять із раннього ранку на складі Кришталевого заводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прорив у Бєлгородській області може бути "прелюдією" до контрнаступу – генерал США

За даними ЗМІ, цією будовою може користуватись ТОВ НВП "Александр" – розробник оптичних деталей і систем для космічної та військової техніки, підрядника міноборони.

Про постраждалих не повідомляється. Губернатор Брянської області про пожежу поки що нічого не заявляв.

13 травня в районі Клинців, що у Брянській області, місцеві жителі почули потужний вибух. На відео зняли падіння військового гелікоптера.

Пізніше місцеві Telegram-канали повідомили, що в селищі Сурецький Муравєй Клинцівського району впав другий Мі-8. Трохи згодом стало відомо, що над Брянською областю збили ще й два літака Су-34 та Су-35.

Точна кількість жертв після падіння суден у Брянській області невідома. Офіційно Росія не назвала причини масових катастроф бойової авіації. Кількість ліквідованих пілотів, за даними ЗМІ, зросла до 11 осіб. Військово-політичне командування України ймовірну причетність до події не підтвердило.

Зараз ви читаєте новину «Склад оборонного підприємства РФ охопив вогонь – росЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі