середа, 11 січня 2023 09:02

Секретні документи про Україну: Байден відреагував на знахідку у своєму офісі

Секретні документи про Україну: Байден відреагував на знахідку у своєму офісі
Президент США Джо Байден заявив, що не знає, що міститься у знайдених секретних документах. Фото: facebook.com/joebiden

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив, що був здивований, коли дізнався про виявлення секретних документів у його колишньому офісі.

Таємні папери знайшли в заснованому ним аналітичному центрі в університеті Пенсільванії, передає "Голос Америки".

Лідер США наголосив, що він та його команда співпрацюють із представниками міністерства юстиції. Ті перевіряють обставини ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США внесли суттєві зміни у воєнну допомогу Україні - ЗМІ

"Мене поінформували про цю знахідку. І я здивувався, дізнавшись, що до цього офісу доставили якісь урядові документи. Але я не знаю, що міститься в цих документах. Вони передали записи в архіви, і ми повністю співпрацюємо з розслідуванням. Сподіваюся, воно незабаром завершиться. І тоді з'явиться більше подробиць", – прокоментував Байден.

Раніше стало відомо, що в офісних приміщеннях у Центрі дипломатії та глобальної взаємодії ім. Байдена при університеті Пенсільванії виявили 10 секретних документів.

За даними CNN, там міститься інформація про Україну, Іран і Велику Британію, а документи датовані періодом між 2013 і 2016 роками.

Джо Байден користувався цим офісом у період з 2017-го по 2020 рік після того, як пішов з посади віцепрезидента США.

Зараз ви читаєте новину «Секретні документи про Україну: Байден відреагував на знахідку у своєму офісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі