неділя, 29 жовтня 2023 06:45

Росіяни повідомляють про "бавовну" на НПЗ

Росіяни повідомляють про "бавовну" на НПЗ
МНС Росії інформацію про пожежу не коментувало. Фото: росЗМІ

У Росії в ніч проти 29 жовтня у Краснодарському краї на нафтопереробному заводі пролунав потужний вибух. Згодом спалахнула пожежа.

За попередніми даними, постраждалих немає, повідомляють росЗМІ.

"Потужний вибух пролунав у районі Афіпського нафтопереробного заводу у Сіверському районі Краснодарського краю. Все сталося близько 3:24 за місцевим часом. Місцеві жителі розповіли, що перед вибухом чули звук, схожий на "газонокосарку". Попередньо НПЗ атакував безпілотник. Зараз на місці НП видно заграву", - пише російський Telegram-канал SHOT.

За офіційними даними оперативного штабу на території НПЗ сталося локальне займання, яке "оперативно ліквідували" служби заводу протягом 30 хв. Причини події встановлюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Росії прогриміли вибухи поблизу АЕС

МНС Росії інформацію про пожежу не коментувало, але зазначило у повідомленні, що загроза підприємству та мешканцям прилеглих населених пунктів також відсутня.

Telegram-канали публікують відео очевидців, які стверджують, що чули вибух перед пожежею.

На території Росії останнім часом часто гримлять вибухи та починаються пожежі.

У ніч проти 29 жовтня Міноборони РФ заявило, що Росія нібито збила 36 українських БПЛА над тимчасово окупованим Кримом і Чорним морем.

В РФ 11 жовтня повідомляли про атаку безпілотниками на Суразький район Брянської області, їх нібито збили.

У ніч проти 29 вересня дрон СБУ вдарив по підстанції у Курській області, яка живила військові об'єкти РФ.

Вночі та рано вранці 18 жовтня у кількох районах тимчасово окупованого Криму пролунали потужні вибухи. Вони прогриміли в Євпаторії.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни повідомляють про "бавовну" на НПЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі