вівторок, 24 вересня 2024 23:04

Гарріс проти Трампа: опублікували нове соцопитування

Гарріс проти Трампа: опублікували нове соцопитування
Гарріс зрівнялася з Трампом. Фото: Freepic

Опублікували соцопитування, в якому 48% виборців у США підтримують Камалу Гарріс на пост президента, тоді як 47% - Дональда Трампа. Ще близько 2% хочуть голосувати за лібертаріанця Чейза Олівера та 1% - за кандидата від Партії зелених Джилл Стайн.

Також 72% прихильників Трампа скоріше підтримують його, ніж хочуть голосувати проти Гарріс. При цьому 60% прихильників Гарріс скоріше підтримують її, ніж хочуть голосувати проти Трампа, повідомляють у соцопитуванні CNN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден з трибуни ООН зробив заяву про Україну

CNN звертає увагу, що такі результати є значним зрушенням, порівняно з тим, що відбувалося влітку. В останньому соцопитуванні видання, яке було проведено невдовзі після виходу президента США Джо Байдена з передвиборчих перегонів, прихильники Гарріс були поділені порівну між тими, хто її підтримував, і тими, хто виступав проти президентства Трампа.

Прихильники Байдена в ранніх опитуваннях стверджували, що своїм вибором вони здебільшого виступають проти Трампа.

16 вересня Reuters оприлюднило соцопитування, згідно у якому Гарріс на національному рівні мала перевагу над Трампом у 5% - 47% проти 42%.

Росія більше ніж будь-яка інша країна генерує за допомогою штучного інтелекту контент для впливу на президентські вибори у США.

Використання ШІ є частиною ширшої стратегії підтримки республіканця Дональда Трампа та дискредитації демократи Камали Гарріс.

Зараз ви читаєте новину «Гарріс проти Трампа: опублікували нове соцопитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі