понеділок, 24 липня 2023 18:52

Російським телеканалам заборонили показувати атаку на Москву

Російським телеканалам заборонили показувати атаку на Москву
Прибиральниця у магазині в Москві біля телевізорів, де показують Путіна. Фото: East News

Російським телеканалам заборонили висвітлювати атаку безпілотників на Москву.

Про це з посиланням на співрозмовників на російському телебаченні повідомив The Insider.

Співробітникам холдингу "ВДТРК" – "Росія-24" і "Москва-24", а також "РБК" і деяким регіональним телеканалам надіслали заборону на цю тему за 15 хв до 11-годинного випуску новин.

При цьому у 10-годинному випуску повідомлення про безпілотники ще були.

"Довелося терміново міняти верстку за 15 хвилин до ефіру буквально, прибирати звідти всі кадри з очевидцями та наслідками, навіть спільні плани вулиць", – розповіло джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін домовився із Пригожиним, щоб врятувати свою шкуру – глава MI6

На "РБК" був найдокладніший сюжет про атаку на Москву, показано дуже багато кадрів, інтерв'ю очевидців, на місці були кореспонденти, але все це теж прибрали з ефіру, повідомив інший співрозмовник.

Тему атаки безпілотників продовжили лише у вигляді коротких коментарів російського міністерства оборони і мера Москви Сергія Собяніна.

Вранці 24 лютого російські Telegram-канали повідомили про атаку безпілотників на Москву і що була атакована одна з адмінбудівель російського міноборони.

Наслідки атаки по столиці РФ показали на фото.

Режим Володимира Путіна не контролює небо навіть над центром російської столиці, прокоментували у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Зараз ви читаєте новину «Російським телеканалам заборонили показувати атаку на Москву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі