понеділок, 24 липня 2023 12:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Атака Москви: показали наслідки ранкових ударів
10

У Москві, яку сьогодні вранці атакували бойові дрони, відбулося влучання у висотку бізнес-центру.

Крім того, зафіксували пошкодження даху будівлі Центрального військового оркестру Міноборони РФ, передає Gazeta.ua. У мережі вже з'явилися нові кадри наслідків атаки безпілотників.

"Як повідомляють екстрені служби, один із дронів влучив у висотку бізнес-центру, а уламки другого пошкодили дах будівлі Центрального військового оркестру МО РФ", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У росіян істерика на тлі ранкових вибухів у Москві

Нові кадри наслідків атаки безпілотників
Фото: РосЗМІ
Нові кадри наслідків атаки безпілотників
Нові кадри наслідків атаки безпілотників
Нові кадри наслідків атаки безпілотників
Нові кадри наслідків атаки безпілотників

Удари дронів у російській столиці зафіксували по багатоповерхівці, що будується на проспекті Лихачова. Ще один з дронів впав навпроти Військового університету імені князя Олександра Невського – штаб-квартири ГРУ з кібернаступу.

Москву атакували невідомі дрони, жителі низки районів скаржилися на звуки вибухів. Мер міста Сергій Собянін стверджував, що близько 4:00 зафіксували "удари безпілотників по двох нежитлових будівлях". За його словами, серйозних руйнувань немає, і ніхто не постраждав.

Ранкова атака дронів на російську столицю Москву 24 липня є операцією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, пишуть ЗМІ з посиланням на джерела у спецслужбах.

Зараз ви читаєте новину «Атака Москви: показали наслідки ранкових ударів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі