понеділок, 12 лютого 2024 07:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські командири розстрілюють своїх підлеглих

Російські командири розстрілюють своїх підлеглих
У Росії збільшується кількість конфліктів між військовими. Фото: eastnews.ua

Зростає кількість конфліктів у військових підрозділах Російської Федерації. Особовий склад невдоволений командирами.

Водночас російські командири розстрілюють своїх підлеглих, повідомляє Центр національного спротиву.

"У західному військовому окрузі Збройних сил Росії спостерігається тенденція до скоєння актів насильства з боку командирів підрозділів щодо свого підлеглого особового складу. У Курській області зареєстровані численні випадки масових вбивств військовослужбовців. Зокрема під час несення служби командири підрозділів неоднократно розстрілювали своїх підлеглих", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти збиралися міняти ув'язнених колаборантів на своїх полонених

Військові під час інцидентів часто перебували у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Такі випадки ставалися через взаємну неприязнь.

"На початку лютого 2024 року курський гарнізонний військовий суд виніс вирок у справі старшого прапорщика, який під впливом алкоголю розстріляв стрій своїх підлеглих. Його засудили до 14 років тюрми", - додали в ЦНС.

Більшість ув'язнених, які воювали в складі загонів "Шторм Z", не отримали виплат, які їм обіцяло міністерство оборони Росії. Вони також не отримали документів про зняття судимості.

Зараз ви читаєте новину «Російські командири розстрілюють своїх підлеглих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі