четвер, 07 липня 2022 08:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія готує нову провокацію проти України в Радбезі ООН – Кислиця

Росія готує нову провокацію проти України в Радбезі ООН – Кислиця
Росія скликає засідання Радбезу ООН, щоб дискредитувати Україну. Фото: ukrinform.ua

Російська Федерація готує чергову провокацію для дискредитації України.

Для цього скликає неформальну зустріч Ради безпеки Організації Об'єднаних Націй, щоб поговорити про нібито "неонацизм" у країні, заявив постійний представник України в ООН Сергій Кислиця у Тwitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дипломати РФ "спотворюють реальність" новими брехнями про війну в Україні

Неформальну зустріч під назвою "Неонацизм і радикальний націоналізм: дослідження першопричин кризи в Україні" росіяни планують на понеділок, 11 липня.

"Літнє загострення агресивної мімікрії – це коли місія фашистської країни, за масштабами руйнувань українських міст, що перевершила нацистів і фашистів, організовує в Нью-Йорку чергове біснування про "неонацистів". Сім десятків дипломатів-путлерюгендців в місії РФ", – написав Кислиця.

Виключення РФ з Радбезу організації малоймовірне через те, що РФ має в розпорядженні ядерну зброю. Це ключова відмінність від ситуації з Лігою націй, яка виключила з членів Радянський Союз після його нападу на Фінляндію, пояснив раніше Сергій Кислиця.

Зараз ви читаєте новину «Росія готує нову провокацію проти України в Радбезі ООН – Кислиця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі