неділя, 15 січня 2023 15:51

Російський командир підірвав склад з боєприпасами: є "двухсоті" окупанти

Російський командир підірвав склад з боєприпасами: є "двухсоті" окупанти
Російський командир підірвав склад з боєприпасами. Фото: volynnews.com

Командир взводу 14 січня підірвав гранату на території військової частини в Бєлгородській області.

Спалахнула пожежа, є загиблі та поранені, повідомляють російські ЗМІ.

Площа загоряння становить 450 кв м. Через це здетонували боєприпаси, які були в кімнаті зберігання зброї. Троє військовослужбовці загинули, 16 осіб постраждали, ще вісім зникли безвісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сказали: "Камені треба пофарбувати!" Ну ось, фарбували": окупант поскаржився на тупі накази командування

Кремлівські пропагандисти пишуть про подію, проте не говорять про загиблих. Нібито "просто сталася пожежа, постраждали 10 військових", а детонація була в сільському будинку культури.

У Росії у військовій частині в Бєлгородській області 15 жовтня сталася стрілянина. У російському міноборони підтвердили, що стріляли двоє чоловіків. У результаті померли 11 чоловік, 15 зазнали поранень. Місцеві канали писали, що на полігоні раніше перебували понад 100 осіб з Брянської області, які відмовлялися їхати в Україну під Лиман у Донецькій області.

Зараз ви читаєте новину «Російський командир підірвав склад з боєприпасами: є "двухсоті" окупанти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі