понеділок, 11 січня 2021 10:12

Республіканець Шварценеґґер назвав Трампа найгіршим президентом в історії США

Республіканець Шварценеґґер назвав Трампа найгіршим президентом в історії США
Шварценеґґер негативно ставиться до Трампа. Фото: Reuters

Американський актор та колишній губернатор-республіканець штату Каліфорнія Арнольд Щварценеґґер назвав чинного главу США Дональда Трампа найгіршим президентом в історії Америки.

Про це знаменитість повідомив за допомогою відео у Twitter.

Шварценеґґер на ролику постав за письмовим столом, на якому лежав меч з фільму "Конан-варвар". Роль у цій стрічці принесла актору славу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шварценеґґер уперше гратиме головну роль в серіалі для Netflix

"Президент Трамп намагався змінити результати чесних виборів. Він намагався організувати державний переворот, переконуючи людей у брехні. Трамп провалився як лідер. Він запам'ятається як найгірший президент в історії", - прокоментував актор.

Колишній губернатор Каліфорнії також звернувся до новообраного президента Джо Байдена та побажав йому успіху на посаді глави держави.

Чинний президент Америки Дональд Трамп не вірить, що члени Конгресу на чолі з віцепрезидентом Майклом Пенсом використають 25-ту поправку до Конституції США, аби відсторонити його від посади.

Зараз ви читаєте новину «Республіканець Шварценеґґер назвав Трампа найгіршим президентом в історії США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі