пʼятниця, 05 листопада 2021 04:30

Путін і Лукашенко затвердили 28 союзних програм по зближенню двох держав

Путін і Лукашенко затвердили 28 союзних програм по зближенню двох держав
Путін і Лукашенко продовжують зближатися. Фото: Українська правда

Президент Росії Володимир Путін та президент Білорусі Олександр Лукашенко затвердили 28 союзних програм з інтеграції двох держав.

Путін та Лукашенко провели засідання вищої державної ради у режимі відеоконференції. Президенти підписали декрет про інтеграцію, який має і військову доктрину, повідомляє видання "Газета.ру".

"Я бачу, ваш підпис під декретом стоїть, усіх членів Вищої державної ради. Якщо ви не проти, я підпишу декрет. Але відповідатимемо всі, не тільки я", – сказав Лукашенко.

Декрет складається з інтеграційних документів, включаючи оновлену військову доктрину. Зокрема, поглиблення співробітництва стосуватиметься промисловості, фінансів, енергетики, агропромислового комплексу, транспортного ринку, законодавства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польща відгородиться від Білорусі "стіною"

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко зголосився створити міцний союз з Росією. Він має бути міцнішим, ніж звичайна держава. При цьому він заперечує, що Росія в такий спосіб поглине Білорусь.

Зараз ви читаєте новину «Путін і Лукашенко затвердили 28 союзних програм по зближенню двох держав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі