вівторок, 20 березня 2018 15:02

Залучили $30 млн для стартапу з України

Залучили $30 млн для стартапу з України
Гроші зібрано за 3 місяці. Фото: Coin Bureau

Rentberry - онлайн-платформа для довгострокової оренди житла зібрала $30 млн на ICO, повідомляє Олексій Люблінський - СЕО стартапу.


На початку грудня 2017 року стартував продаж токенів, випущених компанією. Через кілька годин після початку була досягнута перша мета - $3 млн. ICO було завершено 28 лютого, загальною сумою в $30 млн. В цілому, в кампанії взяло участь 17,5 тис. покупців з 136 країн, передає ain.ua.

Люблінський коментує, що успішному продажу токенів сприяла наявність робочого продукту, що оперує на ринку США вже більше двох років, а також, інвестиції, зроблені великими венчурними фондами раніше, в розмірі $4 млн. Плюсом так само була попередня розголос кампанії в провідних ЗМІ США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український стартап за день зібрав необхідну суму в інтернеті

За словами Олексія, випущені токени BERRY так само будуть платіжними засобами в рамках платформи. Команда планує вкласти зібрані кошти в розширення функцій і вихід на ринки нерухомості інших країн.

Український стартап Rentberry працює на ринку нерухомісті в США. В даний момент, в системі зареєстровано понад 120 тис. користувачів і 224 тис. квартир/об'єктів по всій території Америки. Команда стартапу, включаючи їх засновників з України та розробку продукту, перебувають у Київському офісі. На сьогоднішній день в компанії працюють 23 людини. У цьому році компанія планує розширення до 50 осіб.

Компанія Amazon уклала договір про купівлю стартапу Ring. Розробник розумних дверних дзвінків залучив $160 млн інвестицій.

Зараз ви читаєте новину «Залучили $30 млн для стартапу з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі