вівторок, 08 березня 2022 09:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Президент Польщі оцінив шанси Путіна зламати українців

Президент Польщі оцінив шанси Путіна зламати українців
Володимир Зеленський та Анджей Дуда. Фото: president.gov.ua

Президент Польщі Анджей Дуда переконаний у незламності духу українського народу. Він впевнений, що орді президента-агресора Володимира Путіна не вдасться нас зламати.

Слова підтримки Дуда написав у Twitter 8 березня.

"Якщо Путін думає, що, руйнуючи будинки та вбиваючи мирних жителів, російська армія зламає волю та дух захисників України, то глибоко помиляється. Як мені сказав (президент України. - Gazeta.ua) Володимир Зеленський, кожен зруйнований будинок і кожна наступна жертва, вбита російською ракетою, збільшує опір у захисників та волю до перемоги", – наголосив польський лідер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Захисники готові" - Дуда підтримав українців перед великою битвою за Київ

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Президент Польщі оцінив шанси Путіна зламати українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі