середа, 07 серпня 2024 10:39

Потрібен "прийнятний мир" для України - кандидат у віцепрезиденти США від Трампа

Потрібен "прийнятний мир" для України - кандидат у віцепрезиденти США від Трампа
Сенатор Джей Ді Венс заявив, що "потрібно вірити у мир та принести його в цей регіон". Фото: instagram.com/senatorvance

Кандидат у віцепрезиденти США від республіканців Джей Ді Венс заявив про необхідність просувати "прийнятний мир" для України.

Під час передвиборчого заходу у Філадельфії він сказав, що "потрібно вірити у мир та принести його в цей регіон", повідомляє "Голос Америки".

Венс також заявив, що "українцям не вистачає військових". Він повторив тезу, що Росія б ніколи не напала на Україну, якби Дональд Трамп був би президентом. Політик вважає, що принести мир в Україну може лише перемовник, якого поважає російський диктатор Володимир Путін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політичний флюгер як кандидат у віцепрезиденти США. Непокоїтися зарано?

"Чи тут хтось такий є? Очевидно, ми зараз - серед упередженої публіки, але чи хтось тут вважає, що Володимир Путін поважає Камалу Гарріс? Вона всіх вас боїться. І вона точно не зможе сісти в аудиторії з Володимиром Путіним та просувати прийнятний мир", - заявив Венс.

Він додав, що у зовнішній політиці США "мають важелі для перемовин, завдяки яким можна відключати енергію чи перекривати доступ до неї там, де є погані хлопці".

Віцепрезидентка Сполучених Штатів Америки Камала Гарріс випередила кандидата від республіканців Дональда Трампа в опитуванні щодо президентських перегонів.

Наступні кілька тижнів можуть виявитися вирішальними. Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада, вони стануть 60-ми виборами президента.

Зараз ви читаєте новину «Потрібен "прийнятний мир" для України - кандидат у віцепрезиденти США від Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі