середа, 06 квітня 2022 20:02

Потенційні найманці відмовляються воювати за путінські інтереси

Потенційні найманці відмовляються воювати за путінські інтереси
У Тирасполі та в інших містах Придністров'я пройшло 2 потенційні найманці, але вони потім відмовились від служби. Фото: espreso.tv

Потенційні найманці відмовляються воювати за інтереси Володимира Путіна в Україні.

Про це повідомляє "Правда Геращенка".

"Знаючи про крайню непопулярність "спецоперації", Путін вирішив не робити поки що масової мобілізації, а почати вербування найманців. І не в Росії, а в Абхазії, Придністров'ї, Південній Осетії. Тобто там, де "м'яса" зовсім не шкода", - йдеться у повідомленні.

За інформацією розвідки, за планом у Придністров'ї шукали 15 тис. найманців по ціні 100 тис. рублів на місяць, або трохи більше 1000 доларів. Але до військкоматів у Тирасполі та в інших містах прийшли два потенційні найманці, та й ті потім відмовилися.

"Ніхто не хоче здохнути в Україні та стати добривом для наших чорноземів. Якщо ніхто не хоче воювати за Путіна за гроші, то ніхто з тих, кого можуть мобілізувати в Росії як "безкоштовне м'ясо", і подавно воювати не захоче", - вказано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десантники ліквідували колону російської бронетехніки

Російські окупанти не отримують виплат за участь у війні проти України через проблеми з фінансуванням у РФ. Раніше повідомляли, що солдатам пропонують додаткові вихідні замість обіцяних грошей.

Зараз ви читаєте новину «Потенційні найманці відмовляються воювати за путінські інтереси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі