середа, 07 серпня 2019 07:54

Північна Корея випробувала тактичні керовані ракети нового типу

Північна Корея випробувала тактичні керовані ракети нового типу
У КНДР знову випробовували ракети. Фото із відкритих джерел.

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин спостерігав за демонстраційним вогнем тактичних керованих ракет нового типу на світанку у вівторок, 6 липня.

"Дві тактичні керовані ракети, запущені на оперативному аеродромі в західній частині країни, пролетіли по небу над столицею і центральним внутрішнім районом нашої країни і завдали точний удар у вказану ціль - острів у Східному море (Японське море - Gazeta.ua). Демонстраційний вогонь чітко підтвердив надійність , безпеку і фактичну боєздатність системи тактичного керованої зброї нового типу "- пише Центральне телеграфне агентство Кореї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий запуск невідомих ракет КНДР: що думає Трамп

Запуск назвали "адекватним попередженням спільним військових навчанням, що проводяться в даний час владою США і Південної Кореї".

Дві балістичні ракети малої дальності випустили з південно-західного округу Квайл в південній провінції Хванхе. Обидві пролетіли близько 450 км на висоті близько 37 км.

Це вже четвертий запуск, проведений КНДР за останні два тижні.

1 серпня Північна Корея провела перше випробування нової системи багаторазового запуску ракет. Нова зброя може потенційно збільшити здатність КНДР вражати цілі в Південній Кореї та тамтешні військові бази США.

Зараз ви читаєте новину «Північна Корея випробувала тактичні керовані ракети нового типу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі