пʼятниця, 26 липня 2024 15:04

Відкриття Олімпіади може стати катастрофою

Відкриття Олімпіади може стати катастрофою
Французький метеоролог Патрік Марльє очікує на важкі погодні умови під час церемонії відкриття Олімпійських ігор 2024 року. Фото: eastnews.ua

Із церемонією відкриття Олімпіади-2024 виникли серйозні проблеми. Вперше в історії шоу пройде за межами стадіону, а парад спортсменів глядачі побачать на річці Сена.

Водночас французький метеоролог Патрік Марльє очікує на важкі погодні умови під час церемонії відкриття Олімпійських ігор, яка відбудеться 26 липня, передає RMC.

"Марльє передрік справжню катастрофу на відкритті Ігор, оскільки за дві години до початку столиці Франції обрушиться сильний дощ. Фахівець зазначив, що злива може серйозно вплинути на церемонію запалення олімпійського вогню", - сказано в повідомленні.

Під час відкриття Олімпіади-2024 на берегах та причалах Сени будуть присутні до 360 тис. глядачів. Під час параду атлетів делегації постануть перед глядачами на човнах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Францію попередили про можливий теракт під час Олімпіади

"Ці кілька годин стануть катастрофою. Дощ почнеться у проміжку між шостою та сьомою годинами вечора. Очікується, що до опівночі випаде 25-30 міліметрів опадів. Це еквівалентно дощам по кілька годин за 15 днів поспіль. Це буде не запалення олімпійського вогню, а його гасіння. Ми переглянули всі дані кілька разів. Цієї ситуації неможливо уникнути, прогнози підтверджуються", - сказав метеоролог.

26 липня у Парижі стартують літні Олімпійські ігри, які триватимуть до 11 серпня. У Париж приїдуть 10 500 спортсменів із 206 країн.

У програмі Олімпіади представлені 32 види спорту, серед яких: гімнастика, легка атлетика, водні види спорту, велоспорт, кінний спорт та хокей на траві. Цього року список олімпійських видів спорту поповнив брейкданс.

Зараз ви читаєте новину «Відкриття Олімпіади може стати катастрофою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі