пʼятниця, 15 березня 2024 09:18

Остін особисто проведе наступне засідання у форматі "Рамштайн" - Пентагон

Остін особисто проведе наступне засідання у форматі "Рамштайн" - Пентагон
Міністр оборони США Ллойд Остін проведе засідання Контактної групи з питань оборони України у Німеччині. Фото: gettyimages.com

Міністр оборони Сполучених Штатів Америки Ллойд Остін особисто візьме участь у засіданні Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн", що наступного тижня відбудеться в Німеччині.

Про це під час пресбрифінгу заявила заступниця речника Міноборони США Сабріна Сінгх, повідомляє Укрінформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остання допомога від США Україні була "унікальним випадком", Пентагон не зможе виділити новий пакет

"У понеділок міністр оборони Остін вирушить до Німеччини, де він і голова Об'єднаного комітету начальників штабів генерал Браун проведуть 20-ту зустріч Контактної групи з питань оборони України на авіабазі Рамштайн", - зазначила Сінг.

За її словами, на засіданні очікується участь міністрів оборони та високопоставлених військових керівників із близько 50 країн. Йтиметься про війну в Україні та подальшу підтримку українського народу.

Засідання Контактної групи з питань оборони України (формат "Рамштайн") відбудеться 19 березня на авіабазі Рамштайн у Німеччині.

Міністр оборони США Ллойд Остін запросив на зустріч міністрів оборони й старших військових посадових осіб світу, "щоб обговорити кризу в Україні й різні проблеми безпеки, з якими стикаються союзники і партнери США".

Зараз ви читаєте новину «Остін особисто проведе наступне засідання у форматі "Рамштайн" - Пентагон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі