пʼятниця, 25 жовтня 2019 08:51

Засновник Amazon за добу втратив майже $7 млрд

Засновник Amazon за добу втратив майже $7 млрд
Джефф Безос втратив майже 7 млрд доларів. Фото: ТАСС

Найбагатша людина світу, засновник Amazon Джефф Безос за останню добу втратив близько 7 млрд доларів через падіння котирувань.

24 жовтня, Amazon відзвітувала про прибуток у третьому кварталі. Показники виявилися гіршими за прогнози. Акції компанії впали на 9%. Через падіння котирувань Джефф Безос втратив 6,9 млрд доларів, пише CNBC.

Якщо котирування Amazon продовжать падати, Безос може поступитися Біллу Гейтсу першим місцем в списку найбагатших людей світу. На момент публікації статки Безоса оцінювалися в 111 млрд доларів, Гейтса - в 107 млрд доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 27 країн ЄС згодні на відтермінування Brexit

В серпні статки дев'ятьох з топ-10 найбагатших людей світу за один день зменшилися майже на 18 млрд доларівна тлі падіння фондових індексів у США.

За підсумками 2018 року американська компанія Amazon наростила чистий прибуток утричі - до 10,1 млрд доларів. Порівняно з 2017 роком річний чистий прибуток збільшився більш ніж у три рази - тоді прибуток склав 3 млрд доларів.

Зараз ви читаєте новину «Засновник Amazon за добу втратив майже $7 млрд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі