четвер, 04 травня 2023 15:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Орбан зробив нову скандальну заяву щодо війни в Україні

Орбан зробив нову скандальну заяву щодо війни в Україні
Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан закликав Дональда Трампа балотуватися. Фото: eastnews.ua

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що якби Дональд Трамп був зараз президентом США, то не було б війни Росії проти України.

Під час виголошення головної промови на Конференції консервативної політичної дії Орбан закликав Трампа балотуватися і "зробити Америку великою", передає 444.hu.

Угорський прем'єр у своїй промові заявив, що ліві запустили вірусну атаку з міграцією, гендером і woke ("пробуджений" на діалекті афроамериканців; так називають тих, хто поділяє ліволіберальні та глобалістські ідеї – Gazeta.ua), щоб знищити нації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Неадекватна поведінка" – президент розкритикував позицію Угорщини

Орбан назвав Угорщину інкубатором, де випробовується консервативна політика майбутнього. Там начебто не тільки говорили про перемогу над лібералами, але й втілювали її в життя. Прем'єр додав, що до 2015 року нікого у світі не цікавило, що робить угорський уряд.

"Світовій славі угорського експерименту ми завдячуємо Джорджу Соросу", – сказав він.

Угорський прем'єр очікує, що велика політична битва в Європі в найближчі місяці буде пов'язана з тим, що Брюссель хоче відібрати у країн незалежну зовнішню політику. Заявив, що італійський, польський та ізраїльський уряди включили його до числа важливих правих союзників.

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Україна "фінансово неіснуюча країна".

На його думку, без підтримки партнерів російсько-українська війна одразу закінчиться, цитує Орбана 24.hu.

Він нарікав на те, що у Європі громадська думка ще не готова змусити лідерів країн переглянути санкційну політику щодо Росії, але "цей час настане".

Також угорський лідер скаржився на нібито більше поганих новин з України щодо становища угорської громади, а також перейшов до того, що Європа змушена фінансувати багато потреб України.

Зараз ви читаєте новину «Орбан зробив нову скандальну заяву щодо війни в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі