четвер, 07 березня 2024 12:45

Охочим переїхати на острови пропонують 5 млн грн

Охочим переїхати на острови пропонують 5 млн грн
Охочим переїхати на райські острови заплатять $127 тис. Фото: Pinterest

Охочим переїхати на райські острови платитимуть до 5 млн грн.

Національна служба охорони здоров'я Шотландії оголосила "вакансії мрії" для тих, хто прагне кардинально змінити своє життя та кар'єру, пише Daily Record. Там наголошують, що це унікальна можливість втекти якомога далі від міського гамору й насолодитися красою древньої шотландської природи.

"Для віддалених островів Віст і Бенбекула шукають щонайменше п'ять лікарів загальної практики. Від майбутніх співробітників вимагають дотримуватися балансу між роботою та особистим життям, а також мати пристрасть до пригод. Оскільки медикам на острові доведеться працювати з мінімальним наглядом, вони повинні вміти самостійно оцінювати стан пацієнтів, ухвалювати клінічні рішення та планувати лікування", - сказано в повідомленні.

Майбутні працівники увійдуть до медичної команди, яка займається потребами понад 4,7 тис. місцевих жителів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська родина купила за ціною свого будинку цілий хутір у Франції

За переїзд людям пропонують компенсацію у розмірі 10 тис. фунтів стерлінгів. Загалом обіцяють зарплату у розмірі 69 993 до 104 469 фунтів стерлінгів. Це суттєво вища сума, аніж платять медикам на іншій території Шотландії.

"Влаштуватися на роботу мрії можуть не лише фахівці з тривалим досвідом, але й початківці у кар'єрі. Водночас вакансії передбачають понад 40 днів відпустки", - йдеться у матеріалі.

У Сполучених Штатах Америки за $100 тис. продають ціле місто в Техасі.

Місто-привид Лобо жителі покинули в 1991 році. Там є порожній басейн, мотель, продуктовий магазин, ресторан та пусті будинки. Усе перелічене зараз не працює, там ніхто не живе.

У 2001 році його купила компанія друзів за $20 тис. Зараз головний ініціатор авантюри Олександр Бардорф шукає нового власника. Він каже, що знайшлося вже понад 70 охочих. Але Бардорф хоче знайти людину, яка розуміє, наскільки це особлива земля. Метою чоловіка не є просто продаж заради заробітку.

Зараз ви читаєте новину «Охочим переїхати на острови пропонують 5 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі